.

Ambachtelijke producten

Ambachtelijk

De producten van De Graanzolder zijn gemaakt door bakkers die werken vanuit een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. En dat proef je in het heerlijke banket dat rechtstreeks vanuit de oven de verpakking ingaat. Onze bakkers zijn ondertussen natuurlijk wel met hun tijd meegegaan. Zij combineren hun ambacht met moderne technieken, de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid en groeien mee met de smaak van Nederland, die constant in ontwikkeling blijft.

Mooie ambachtelijke producten, gemaakt vanuit de traditie van toen, aangepast aan de verwachtingen van nu.
ambachtelijk.jpg
Image

De Graanzolder in uw bedrijf

De Graanzolder werkt met een modern geautomatiseerd magazijnsysteem. Hiermee worden uw bestellingen onmiddellijk verwerkt en snel geladen en is de versheid van de producten gewaarborgd en houdt u uw schappen gevuld.

Met de inzet van moderne technieken en gekwalificeerd personeel zorgen we bovendien voor een duurzaam logistiek proces. De uitstoot van schadelijke stoffen wordt bijvoorbeeld tot een minimum beperkt doordat we constant zoeken naar de snelste route van ons bedrijf naar uw winkelvloer.

Benieuwd naar de producten van De Graanzolder voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.
Je proeft de rijke historie, de beste ingrediënten en de zorgvuldig gekozen mix van kruiden en specerijen
Image
© 2018 • DE GRAANZOLDER • ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

De Graanzolder
Nijverheidsweg 4, 7991 CZ Dwingeloo
Postbus 4, 7990 AA Dwingeloo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 0031 (0)513 - 640915
T 0031 (0)513 - 640387