Over De Graanzolder

De Graanzolder

De Graanzolder maakt ambachtelijke producten die zijn gemaakt volgens traditionele recepten door bakkers die hun vak kennen. Je proeft de rijke historie, de beste ingrediënten en de zorgvuldig gekozen mix van kruiden en specerijen. Van de molen naar de bakker, vanuit de oven in de verpakking.

Met uitgekiende productie- en leveringsprocessen kan De Graanzolder de beste producten voor de beste prijs leveren. Dat is interessant voor consumenten en ondernemers. Zo profiteert iedereen van het lekkerste Nederlandse banket, van generatie op generatie.
speculaas.jpg
Image

De Graanzolder in uw bedrijf

De Graanzolder werkt met een modern geautomatiseerd magazijnsysteem. Hiermee worden uw bestellingen onmiddellijk verwerkt en snel geladen en is de versheid van de producten gewaarborgd en houdt u uw schappen gevuld.

Met de inzet van moderne technieken en gekwalificeerd personeel zorgen we bovendien voor een duurzaam logistiek proces. De uitstoot van schadelijke stoffen wordt bijvoorbeeld tot een minimum beperkt doordat we constant zoeken naar de snelste route van ons bedrijf naar uw winkelvloer.

Benieuwd naar de producten van De Graanzolder voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.
Je proeft de rijke historie, de beste ingrediënten en de zorgvuldig gekozen mix van kruiden en specerijen
Image
© 2018 • DE GRAANZOLDER • ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

De Graanzolder
Nijverheidsweg 4, 7991 CZ Dwingeloo
Postbus 4, 7990 AA Dwingeloo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 0031 (0)513 - 640915
T 0031 (0)513 - 640387